Programma

11.00 – 17.00 uur | Open huis
13.00 – 17.00 uur | Montmartre aan de Maas
13.00 – 17.00 uur | Kunstbende Limburg

Montmartre aan de Maas

Naast het verrassende reguliere tentoonstellingsprogramma in eigen huis, presenteert het Bonnefanten op 31 augustus 2019 van 12.00 tot 17.00 uur speciaal Montmartre aan de Maas.Tijdens Montmartre aan de Maas faciliteert het Bonnefantenmuseum een open podium aan de achterzijde van het museum, onder de iconische Bonnefantentoren, voor zowel amateurkunstenaars als professionals. Een levendige en bruisende plek buiten, waar de kunstenaar zijn eigen podium voor een dag heeft, zijn kunst(en) kan tonen aan het publiek, ter plekke nieuwe kunst kan maken en waar kunst verkocht kan worden.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op onze website:https://www.bonnefanten.nl/nl/bezoek/opening_cultureel_seizoen_montmartre_aan_de_maas

 

Kunstbende Limburg

Met een caravan als podium vertoont Limburgs jong creatief talent zijn kunsten op diverse pop- en cultuurfestivals door de hele provincie. Lekker in de openlucht met je voeten in het gras en een drankje in je hand genieten van de zelfgeschreven verhalen, gedichten en akoestische muziek. Ook dans, theater en/of fashion zijn onderdeel van ons uiteenlopend programma!