Food & Drinks

Bruis is niet compleet zonder fijne drank en spijzen. Deze editie presenteren wij dan ook met trots restaurant Rozemarijn en Athos EET. Beide partijen runnen gezamenlijk het pop-up restaurant in de Food-tent. Daarnaast is er een divers aanbod van Foodtrucks met ieder hun eigen specialiteit. Ook aan de bierliefhebbers is gedacht met 10 speciaalbieren uit het assortiment van Primus Haacht!

Check out our food & drinks

Athos EET; altijd eerlijk, vers en heerlijk eten gemaakt door mensen met een eigen verhaal
Restaurant Rozemarijn; unieke en verfrissende smaakcombinaties met een knipoog naar uiteenlopende culturen
10 speciaalbieren uit het top assortiment van Primus Haacht!
Mocha Maastricht by Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom… De liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, is te proeven en te voelen!
What's Tomorrow Food; kom zeker de Big Sjeng, beef, vega, vis of Griekse burger proberen! Alles geserveerd op een oven vers broodje gegarneerd met sla, tomaten, ei, ui en augurk
Bobby's Food Truck; kwaliteit boven kwantiteit, lekker eten staat voorop!
GIO GELATO - Crêpes & Premium Italiaans IJs; wat dacht je van de Very Berry crêpe; aardbeien, blauwe bessen, bramen en een bolletje yoghurtijs (met hele bosbessen erin verwerkt), proberen? Of een fris sorbet ijsje, met puree van de Alphonsomango, versgeperst ananassap en mango stukjes? We zien je komend weekend graag, ciao!
Pizza connection; voor de eerste keer op Bruis, een pizza kraam die zijn start heeft gekregen bij het Landhuis in Maastricht. See you there!

© Bruis Maastricht