Food & Drinks

Bruis x Het Parcours is niet compleet zonder fijne drank en spijzen. Deze editie presenteren wij wederom met trots het Rozemarijn pop-up restaurant in de Food-tent. Daarnaast is er een divers aanbod van Foodtrucks met ieder hun eigen specialiteit. Ook aan de bierliefhebbers is gedacht met 10 speciaalbieren uit het assortiment van Primus Haacht!

Check out our food & drinks

Restaurant Rozemarijn; unieke en verfrissende smaakcombinaties met een knipoog naar uiteenlopende culturen

10 speciaalbieren uit het top assortiment van Primus Haacht!

Mocha Maastricht by Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom… De liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, is te proeven en te voelen!

What's Tomorrow Food; kom zeker de Big Sjeng, beef, vega, vis of Griekse burger proberen! Alles geserveerd op een oven vers broodje gegarneerd met sla, tomaten, ei, ui en augurk

Bobby's Food Truck; kwaliteit boven kwantiteit, lekker eten staat voorop!

GIO GELATO - Crêpes & Premium Italiaans IJs; wat dacht je van de Very Berry crêpe; aardbeien, blauwe bessen, bramen en een bolletje yoghurtijs (met hele bosbessen erin verwerkt), proberen? Of een fris sorbet ijsje, met puree van de Alphonsomango, versgeperst ananassap en mango stukjes? We zien je komend weekend graag, ciao!

Pizza connection; voor de eerste keer op Bruis, een pizza kraam die zijn start heeft gekregen bij het Landhuis in Maastricht. See you there!

Athos EET; Athos is een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een restaurant/ cateringservice waarbij het talent van mensen voorop staat. Waar een passie voor eten en de bereiding daarvan mensen samenbrengt en verbindt. De grote diversiteit van het team resulteert in een zeer gevarieerde keuken. Het uitgangspunt is altijd eerlijk, vers, heerlijk eten gemaakt door mensen met een eigen verhaal. Wij werken op bruis samen met Rozemarijn en zullen, net als vorig jaar weer heerlijke wraps, buddha bowls en meer verzorgen. Een heerlijke festivalhap voor iedereen met een vleug rozemarijn!